Shishja e vajit të ullirit

Shishja e vajit të ullirit

Ne kujdesemi për çdo hollësi, në mënyrë që ju të mund të shijoni vajin tonë. Vaji i ullirit duhet të mbrohet nga faktorë të jashtëm. Me kalimin e kohës dhe ekspozimin ndaj këtyre faktorëve, produkti fillon të humbasë vetitë e tij dhe madje të rrisë procesin e oksidimit ose ashpësimit.

Kjo është arsyeja pse paketimi i zgjedhur nga ne është shishja e veçantë e qelqit. Qelqi i errët mbron vajin e ullirit nga çdo ekspozim ndaj dritës dhe përveç kësaj, ruan të gjitha vetitë e produktit.