Depositphotos_5896747_original.png

Historia jone

The Origins
First Production
Regain of Ownership
Production of Extra Virgin Oil
A New Brand is Born
Vaji prodhohet duke shtypur ullinj të plotë dhe përdoret zakonisht në gatim, kozmetikë, farmaceutikë dhe përdoret në të gjithë botën.
Vaji prodhohet duke shtypur ullinj të plotë dhe përdoret zakonisht në gatim, kozmetikë, farmaceutikë dhe përdoret në të gjithë botën.
Vaji prodhohet duke shtypur ullinj të plotë dhe përdoret zakonisht në gatim, kozmetikë, farmaceutikë dhe përdoret në të gjithë botën.
Vaji prodhohet duke shtypur ullinj të plotë dhe përdoret zakonisht në gatim, kozmetikë, farmaceutikë dhe përdoret në të gjithë botën.
Vaji prodhohet duke shtypur ullinj të plotë dhe përdoret zakonisht në gatim, kozmetikë, farmaceutikë dhe përdoret në të gjithë botën.

1907
1917
1994
1999
2020
Depositphotos_5896747_original.png

Çfarë bëjmë ne

Markë Superiore

Markë Superiore

Vaji i ullirit Ekstra i Virgjër Suli ka cilësinë më e lartë midis vajrave të tjerë, pasi ullinjtë që ne përdorim për ta prodhuar janë pa defekte...

Sekretet tona

Sekretet tona

Vaji i Ullirit Ekstra i Virgjër Suli prodhohet 100% nga ullinj të varietetit Kalinjot, por ka dhe më…

Vaj ulliri ekstra i virgjër Suli

Vaj ulliri ekstra i virgjër Suli

Çdo frut zgjidhet dhe vilet me dorë duke përdorur vetëm procese mekanike.

Përfitimet shëndetësore

image-30
1.

Përmirëson kujtesën

Antioksidantët e vajit të ullirit ndikojnë në përmirësimin e problemeve të kujtesës të krijuara nga sëmundjet e ndryshme.

2.

Parandalon Goditjet në Zemër

Vaji i ullirit është një nga yndyrnat më të shëndetshme, bëni zgjedhjen e duhur mes tyre.

3.

Ul nivelet e kolesterolit

Përfitimet shëndetësore të vajit të ullirit përfshijnë edhe nivel më të ulët të kolesterolit në gjak.

4.

Parandalon mpiksjen e gjakut

Vaji i ullirit mund të zvogëlojë rrezikun e goditjeve në zemrë dhe tru, gjithashtu përmirëson mpiksjen e gjakut.

5.

Ndihmon në luftimin e kancerit

Elementet në vajin e ullirit mund të ulin rrezikun e kancerit të gjirit dhe përsëritjen e tij.

6.

Ndihmon tretjen

Edhe pse ka shumë kalori, është vërtetuar se vaji i ullirit ndihmon në uljen e niveleve të mbipeshes.

Skuadra jone

Nathan Smith
Nathan Smith
A grower
Laura Palmer
Laura Palmer
A grower
Joe Carter
Joe Carter
A grower
Melissa Cox
Melissa Cox
A grower